Startpaket Företag för småföretag

6 990 SEK
/Fast pris
intro

Startpaket för småföretag

För dig som ska ta steget ut på webben

Är du i början av din resa som nybliven företagare? Kanske driver du en verksamhet som inte tidigare har krävt någon större synlighet på nätet?
Är du i ett stadie där du behöver synas för att skapa ytterligare relation till dina kunder?
Vårt Startapaket innefattar en enklare hemsida och fungerar som ett skyltfönster där du som företagare presenterar ditt företag och kundnytta på ett tydligt sätt tillsammans med kontaktuppgifter och en vägbeskrivning, perfekt för småföretag.

Vid produktion eller uppdatering av befintlig hemsida är det viktigt att hitta det som särskiljer er från era konkurrenter då en hemsida kan liknas som ert faktiska skyltfönster.  I gemensam workshop fastställer vi vad som är unikt med just er verksamhet för att på så sätt säkerställa er företagsidentitet. Med en tydlig identitet och budskap på er hemsida skapar du en stark relation och trygghet hos besökare som resulterar i fler och bättre affärer.

Med oss är din hemsida är alltid optimerad och up-to-date. Vi garanterar driftsäkerhet, leveranskrav och att hemsidan är aktuell för dina besökare. Som kund hos oss är du i trygga händer!

 

Tapas 28 – Restaurang

Uppdraget för Tapas 28 var att skapa en informativ välkomnande hemsida som är tilltalande och presenterar restaurangen såväl som meny och utbud och samtidigt är informativ för nya gäster.

Resultatet blev en lättnavigerad hemsida med ny typografi och en förnyelse av formspråket i samma klassiska och eleganta stil som den befintliga logotypen. 

Hemsidan är en viktig del i marknadsföringen och här presenteras företaget med tydlig exponering av deras erbjudande och vår kund får en självgående webbsida samtidigt som de slipper lägga tid på uppdateringar, backup etc

Besök webbplatsen
case bild

Detta ingår ingår för småföretag

Ingår första 3 mån våra WP drift- & underhållpaket
(värde 1 770 SEK)
självklart även vår expertis inom WordPress

Personlig service

Sucuri Security Check

Plugins & Teman

Backups

Statusrapporter

SEO Ranking

Uptime monitor

Prestandakontroll

Säker uppdatering

Beställ paket

Vill du veta mer

Du kanske vet vad du vill ha hjälp med eller kanske har en idé om vad du skulle vilja skapa? Vi finns till för att hjälpa dig med all form av tekniska lösningar inom WordPress hemsidor! Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem!

Boosta din verksamhet, kontakta oss idag för att få hjälp med din hemsida och digitala marknadsföring!

småföretag support
Startpaket Företag för småföretag 4

Support

Några exempel på vad vi kan erbjuda hjälp med är bland annat justering av utseende på ett kontaktformulär, förbättring av hur mobilversionen ser ut, förenkling av redigeringsläget på WordPress hemsidor, regelbundet skötsel av den tekniska förvaltningen samt erbjuda dig full WP-support när du behöver hjälp.