Fullservicepaket för företag

Offereras
enligt önskemål
intro

Fullservicepaket för företag

När webben är en prioriterad kanal för företagets kommunikation

Det finns en hemsida men nu vill du optimera resultatet inom samtliga digitala kanaler och få ökad trafik och mer försäljning via din hemsida.
Vårt Fullservicepaket är en helt skräddarsydd paketering där din hemsida är helt optimerad för att nå dina affärsmässiga mål.

WPhemsida är din digitala partner, genom en gemensam workshop sätter vi ramarna och prioriteringarna för en digital mediaplan samt utformar en hemsida som håller kapacitet både gällande designmässigt men även en kundupplevelse i världsklass. Vi tar ett helhetsansvar och sköter drift och uppdateringar åt dig.

I gemensam workshop fastställer vi vad som är unikt med just er verksamhet för att på så sätt säkerställa er företagsidentitet. Med en tydlig identitet och budskap på er hemsida skapar du en stark relation och trygghet hos besökare som resulterar i fler och bättre affärer. En bra investering för att låta din verksamhet växa!

Med oss är din hemsida är alltid optimerad och up-to-date. Vi garanterar driftsäkerhet, leveranskrav och att hemsidan är aktuell för dina besökare. Som kund hos oss är du i trygga händer!

Kontakta oss för offert.

Xlash – ehandel

Uppdraget vi fick från start var både för funktioner och design av e-handelslösningen. Förutom hög säkerhet och tydlig struktur, var det viktigt för oss att förmedla känslan av exklusivitet som varumärket förmedlar.

Här har vi fått äran att ta en mer övergripande roll över den digitala affären och agerar från en konsultroll med ett helhetsgrepp över den totala leveransen för online sales.

Som ett stödben och rollen som renodlad outsourcad webbyrå arbetar vi löpande tillsammans med allt från trafikdrivande betald annonsering till hemsidans utformning och konverteringsoptimering.

Besök webbplatsen
case bild

Detta ingår för ditt företag

Ingår första 3 mån av våra drift- & underhållpaket
(värde 1 770 SEK)
självklart även vår expertis inom WordPress

Personlig service

Något vi brinner lite extra för, är att ge varje kund snabb och personlig service.

Sucuri Security Check

Se till att din WordPress hemsida är ren från Malware/Spam. Blir några filer smittade kommer vi kunna upptäcka det i tid.

Plugins & Teman

Uppdatera och testa för konflikter innan releaser till din webbplats. Så att allting fungerar som det ska.

Backups

Inkrementell, pålitlig, levereras med lagringsutrymme på plats och kan köras på en timmes cykel.

Statusrapporter

Få regelbundna statusrapporter över hur din hemsida mår, uppdateringar som har utförts, attacker som har förhindrats mm.

SEO Ranking

Håll reda på hur dina sökords rankning ändras, ta reda på vilka dina konkurrenter är och hur konkurrenskraftig du är.

Uptime monitor

Övervakar din webbplats om den går ner, så att du kan få tillbaka den på nätet innan någon annan märker av det.

Prestandakontroll

Ha en inblick i vad som händer med din WordPress hemsida och hur den fungerar.

Säker uppdatering

Säkra uppdateringar skapar automatiskt en återställningsplats för dig, vilket gör uppdateringen säkrare än någonsin.

Beställ paket

Jag vill veta mer

Du kanske vet vad du vill ha hjälp med eller kanske har en idé om vad du skulle vilja skapa? Vi finns till för att hjälpa dig med all form av tekniska lösningar inom WordPress hemsidor! Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem!

Boosta din verksamhet, kontakta oss idag för att få hjälp med din hemsida och digitala marknadsföring!

 

    WordPress Hemsida - Fullservicepaket för företag

    Support

    Några exempel på vad vi kan erbjuda hjälp med är bland annat justering av utseende på ett kontaktformulär, förbättring av hur mobilversionen ser ut, förenkling av redigeringsläget på WordPress hemsidor, regelbundet skötsel av den tekniska förvaltningen samt erbjuda dig full WP-support när du behöver hjälp.

    Kontakta oss idag!