Pluspaket Företag – passande för fåmansbolag

15 990 SEK
/Fast pris
intro

Pluspaket Företag / fåmansbolag

Passar dig som behöver extra kraft att utveckla din digitala affär!

Detta paket rekommenderar vi till dig som redan finns på nätet och kanske även tagit steget in på sociala medier men nu är redo att ta nästa steg, perfekt för ett fåmansbolag!

Här arbetar vi med att ha rätt fokus gällande dina besökare och vi tydliggör syftet med hemsidan och vad du vill att dina besökare skall göra. Här jobbar vi med att ta fram en bra användarupplevelse som fyller funktionen för din affärsverksamhet med en löpande process för att optimera önskat resultat och vi arbetar utifrån en tydlig digital mediaplan. Arbetet sker under ständig kommunikation med dig för att slutresultatet ska bli lika bra som du förväntat dig. För oss är det viktigt att ditt företags visioner återspeglas på hemsidan.

Vid produktion eller uppdatering av befintlig hemsida är det viktigt att hitta det som särskiljer er från era konkurrenter då en hemsida kan liknas som ert faktiska skyltfönster.  I gemensam workshop fastställer vi vad som är unikt med just er verksamhet för att på så sätt säkerställa er företagsidentitet. Med en tydlig identitet och budskap på er hemsida skapar du en stark relation och trygghet hos besökare som resulterar i fler och bättre affärer. På så sätt har din hemsida potential till att fortsätta växa i framtiden.

Med oss är din hemsida är alltid optimerad och up-to-date. Vi garanterar driftsäkerhet, leveranskrav och att hemsidan är aktuell för dina besökare. Som kund hos oss är du i trygga händer! Skaffa en hemsida till ditt fåmansbolag idag!

 

Vill du få också få fler kunder? Ring oss idag så berättar vi hur!

Case4you – ehandel

Case4you är en kund som vi har arbetat länge med. Vi inledde vårt samarbete med fokus på betald annonsering och optimering av deras e-handel. 

Tillsammans utvecklade vi en digital strategi med fokus på content marketing och sökordsoptimering och mycket mer. Sedan dess har bolaget ökat omsättning med mer än 30% per år.

Case4you har som vision att leverera produkter som är användarvänliga med hög kvalitet och därför var det viktigt i skapandet att förmedla känslan av exklusivitet som varumärket förmedlar. Hemsidan är en enkel och användarvänlig sida som gör det lätt för användarna att navigera runt.

 

Besök webbplatsen
case bild

Detta ingår för fåmansbolag

Ingår första 3 mån våra WP drift- & underhållpaket
(värde 1 770 SEK)
självklart även vår expertis inom WordPress

Personlig service

Något vi brinner lite extra för, är att ge varje kund snabb och personlig service.

Sucuri Security Check

Se till att din WordPress hemsida är ren från Malware/Spam. Blir några filer smittade kommer vi kunna upptäcka det i tid.

Plugins & Teman

Uppdatera och testa för konflikter innan releaser till din webbplats. Så att allting fungerar som det ska.

Backups

Inkrementell, pålitlig, levereras med lagringsutrymme på plats och kan köras på en timmes cykel.

Statusrapporter

Få regelbundna statusrapporter över hur din hemsida mår, uppdateringar som har utförts, attacker som har förhindrats mm.

SEO Ranking

Håll reda på hur dina sökords rankning ändras, ta reda på vilka dina konkurrenter är och hur konkurrenskraftig du är.

Uptime monitor

Övervakar din webbplats om den går ner, så att du kan få tillbaka den på nätet innan någon annan märker av det.

Prestandakontroll

Ha en inblick i vad som händer med din WordPress hemsida och hur den fungerar.

Säker uppdatering

Säkra uppdateringar skapar automatiskt en återställningsplats för dig, vilket gör uppdateringen säkrare än någonsin.

Beställ paket

Vill du veta mer

Du kanske vet vad du vill ha hjälp med eller kanske har en idé om vad du skulle vilja skapa? Vi finns till för att hjälpa dig med all form av tekniska lösningar inom WordPress hemsidor! Har du frågor om våra tjänster och erbjudanden så svarar vi gärna på dem!

Boosta din verksamhet, kontakta oss idag för att få hjälp med din hemsida och digitala marknadsföring!

 

[contact-form-7 id=”203″ title=”Contact form”]
fåmansbolag

Support

Några exempel på vad vi kan erbjuda hjälp med är bland annat justering av utseende på ett kontaktformulär, förbättring av hur mobilversionen ser ut, förenkling av redigeringsläget på WordPress hemsidor, regelbundet skötsel av den tekniska förvaltningen samt erbjuda dig full WP-support när du behöver hjälp.

Kontakta oss idag!