Experthjälp för din WordPress hemsida

Support & WordPress hjälp med din hemsida

Du kanske vet vad du vill ha hjälp med eller kanske har en idé om vad du skulle vilja skapa? Vi finns till för att hjälpa dig med all form av tekniska lösningar inom WordPress hemsidor.

Några exempel på vad vi kan erbjuda hjälp med är bland annat justering av utseende på ett kontaktformulär, förbättring av hur mobilversionen ser ut, förenkling av redigeringsläget på WordPress hemsidor, regelbundet skötsel av den tekniska förvaltningen samt erbjuda dig full WP-support när du behöver hjälp.

Har du frågor gällande WordPress?
Ställ dina frågor direkt i chatten

Medan du kan lägga ditt fokus på din egna verksamhet så är vi dina WordPress-tekniska handledare! Genom projekt, förvaltning och WP-support får du via oss hjälp med din WordPress hemsida så att du kan lägga din tid på ditt eget. Du får via oss professionell hjälp med både underhåll och vidareutveckling av din hemsida i takt med att din verksamhet också växer och dina preferenser, idéer och visioner utvecklas!

Person som hjälper kund med hemsida
Få hjälp direkt via fjärrhjälp med din WordPress hemsida

Vi erbjuder support med hemsidor både gällande små som stora ärenden. Här nedan kan du enkelt boka in 30 minuter fjärrhjälp via din dator av professionell hjälp från 399 kr för att få hjälp med alla dina eventuella önskemål eller bekymmer gällande din hemsida.

Vi arbetar som en fullservice webbyrå, för att kunna hjälpa dig med din behov för att lyckas med din online verksamhet. Ta del av vår bred kunskap om CMS, webb, digitala marknadsföring för att hjälpa dig komma vidare med din verksamhet.

Ta del av vårt drift & underhåll-paket och få regelbundet hjälp med din WordPress hemsida idag!

Vi tar ej ansvar om kund saknar inloggningsuppgifter till sin webbhotell, inga returköp utför om uppgifter saknas.
Vi reserveras oss för eventuella prisändringar.

Madeleine SkarphagenMadeleine Skarphagen
10:48 12 Jan 23
Nöjd med att min Hemsida blev uppdaterad och fräsch igen - tack ?
Åsa BurmanÅsa Burman
06:48 10 Dec 22
Elliott är en av de mest effektiva och kunniga personer jag arbetat med, han löste svåra saker i Wordpress inom en kort tidsram och kommunicerade tydligt - rekommenderas varmt!
Susanna NymanSusanna Nyman
11:48 01 Dec 22
Rekommenderas varmt!! Mycket trevlig och kunnig personal och jag fick snabb kontakt med dem så att de kunde hjälpa mig och vårt företag att lösa våra problem med vår WordPress hemsida.
Thomas AllercrantzThomas Allercrantz
15:20 16 Nov 22
Det här är den bästa, snabbaste och trevligaste webbyrån jag någonsin anlitat. Rekommenderas starkt! (Alvikstorpet)
Batcha RestaurangkostBatcha Restaurangkost
13:56 13 Nov 22
Väldigt bra och snabb service! Mycket nöjd!
dominika skansendominika skansen
21:57 09 Nov 22
Kompetent personal, snabb och personlig service.
Aleksandra ZivanicAleksandra Zivanic
13:38 08 Nov 22
Elliot gav mig snabb hjälp supernsnabbt, trevlig och kunning
Hassan MehdiHassan Mehdi
20:28 02 Nov 22
Utmärkt hjälp med webbutveckling och lösning av problem gällande min hemsida. Snabb, trygg och professionell service! Är jättenöjd!
Debbie LennmarkDebbie Lennmark
15:21 31 Oct 22
Rekommenderas starkt! Väldigt snabba, bra bemötande och professionella! Jag fick hjälp med min webbsida som krånglade och de fixade det galant! Jag återkommer! 🥰
Erik RoosErik Roos
09:34 25 Apr 22
Proffsigt och trevligt bemötande. Sanbb och komplett service!
Olga KullanderOlga Kullander
07:40 09 Feb 22
Väldigt smidigt och effektivt! Rekommenderas
Victor KristofferssonVictor Kristoffersson
09:11 02 Jul 21
Mycket nöjd med denna hjälp kan verkligen rekommendera.
antur abantur ab
17:13 22 Jun 21
Hade via en y plugin av misstag styrt in min inloggning på min WordPress hemsida i en återvändsgränd/loop, så jag kunde inte logga in. Elliott fixade det på knappa 20 min. Perfekt!
product careproduct care
15:00 27 May 21
Behövde hjälp med ett frågeformulär på hemsidan som slutat fungera, samt lite andra justeringar. Vi fick snabbt hjälp och allt var smidigt från första kontakt. Vi är nöjda!
Anna MollerAnna Moller
22:13 06 May 21
Professionell och tillmötesgående tekniker som hjälpte mig lösa allt jag inte själv lyckats med på Wordpress.
Marcus EricsonMarcus Ericson
12:11 05 Jan 21
Snabbt och proffesionellt! jagfick bra bemötande och de löste uppgifterna snabbare än vad jag själv räknade med.
Johnny FonsmarkJohnny Fonsmark
10:40 02 Sep 19
Använde LucyMedia för att flytta vår hemsida till en ny domän. Det var en mycket bra hjälp som gavs. Snabbt, professionellt och fint bemötande. Kan verkligen rekommenderas.
js_loader

Introduktion till WordPress

Vi vill att alla nybörjare med CMS-verktyget snabbt ska komma igång med sin nya hemsida. Därför har vi tagit fram en kostnadsfri WordPress introduktion där du får tips & råd från experter, best practice och en genomgång av de olika delarna inom CMS-verktyget. Detta ingår när man bokar WP-support på minst en tidslucka, få svar på eventuella frågor direkt genom fjärrhjälp via din dator.

Fjärrhjälp för WordPress redigeringsverktyget

Med fjärrhjälp kan du enkelt få WordPress hjälp med din hemsida genom din dator, var än du befinner dig i världen snabbt och enkelt. Boka enkelt bland tillgängliga tidsluckor, fr. 30 minuter för endast 399 SEK. Använd din tid mer effektivt och låt experter ge dig hjälp och support, för din hemsida så att du kan fokusera på andra saker. Via din dator kan man enklare förklara och ta del av support gällande WordPress utmaningar, som hemsida ägare råkar ut för dagligen.

Designändringar för din WordPress hemsida

Vi hjälper dig att göra designändringar på din WordPress hemsida, t.ex. ändra färger, placeringar av olika delar, layout-anpassningar mm. för desktop/tablet/smartphones. Få WordPress hjälp med dessa design förbättringar, enkelt med fjärrhjälp via din dator. Vi anpassar designen enligt dina önskemål, därefter hjälper vi dig styla om din hemsida. Boka hjälp att ändra din hemsidas design fr. 549 SEK.

Boka hjälp att byta e-postadress eller lösenord på din hemsida

Kan du inte återställa ditt lösenord på din hemsida? Kommer du inte ihåg vad för e-postadress du har registrerad?
Via fjärrhjälp kan vi hjälp dig, genom att vi logga in tillsammans med dig via din webbhotell leverantör kontrollpanel. Därmed manuellt ändra e-postadress eller ditt lösenord på din WordPress hemsida.

Boka snabbt och enkelt via vår bokningsformulär här ovan – för endast 99 SEK.

Hjälp att installera Google Analytics/Google Tag manager/Google Search Console för din hemsida

Självklart vill du veta mer om dina kunder som besöker din hemsida. Det är lika intressant för en webbplatsägare som har en information hemsida eller driver en webbutik, att lära sig mer om sina besökare. Ett av dem mer branschstandard verktyg ute nu, är att man använder sig av Google Analytics(GA4). Därefter när man börjar använda sig av digital marknadsföring för sin verksamhet online, blir även verktyg som Google Tag Manager och Google Search Console väldigt relevant för ens verksamhet. Med dessa verktyg kan se mer djupare hur en kund besöker en, spåra deras beteende på webbplats och kunna spåra försäljningar/konverteringar på hemsida.

Du får hjälp att installera dessa verktyg på din hemsida, om du inte redan har detta – vi rekommenderar alla webbplatsägare att ta del av dessa verktyg.

Hittar du inte vad du söker? Boka övrig Teknisk Support för din hemsida

Det händer att ibland att man får andra problem med sin hemsida, tex mail från kontaktformuläret kommer inte fram eller du får massa spam-meddelande via hemsidan.
Bland våra hemsida tjänster har av den anledningen “Övrig Teknisk Support”, detta är för allt rörande din hemsida som kanske inte är direkt WordPress relaterad.
På vår FAQ-sida har vi samlat 10 av vanligaste frågor vi brukar få från våra kunder, kanske du hittar svar på dina frågor redan där.
Vi har en bred teknisk kunskap inom webb och IT, därmed kan vi hjälpa dig enkelt och smidigt via fjärrhjälp – låt oss fixa hemsidan, så kan du fokusera på annat.

support
Fjärrhjälp för din WooCommerce webbutik

Som e-handlare har man många bollar i luften, ibland hinner man helt enkelt inte med alla dem tekniska delar som behövs göras när man driver e-handel med WooCommerce som webbutik. Få WooCommerce support direkt via din dator med fjärrhjälp, få hjälp med frågor och praktiska delar när det gäller WooCommerce, t.ex. problem med betalningsmetoder, logistik kopplingar eller andra tredjeparts lösningar som bokföring via Fortnox. Boka hjälp för att snabbare lösa dina e-handel problem, så att du kan fokus på annat. WooCommerce support fr. 649 SEK.

Flytthjälp för din WordPress hemsida mellan webbhotell

Det händer att man växer ifrån eller blir missnöjd med sitt webbhotell och därmed behöver flytta sin webbplats och domän. Vi erbjuder ett fast pris för en smidig övergång till ditt nya webbhotell. Boka flytthjälp här ovan för ett fast pris – 1390 SEK flytthjälp för din WordPress hemsida.

Skräddarsydda lösningar & nyutveckling av webbapplikation

Vid skräddarsydda lösningar eller nyutveckling gör vi en estimering för arbetet, därefter offereras ett fastpris för arbetet till kund. (timpris 1000 SEK exkl. moms) Ta del av vår långa erfarenhet inom webbapplikationsutveckling, genom att vi hjälper dig att ta din idé till en färdig produkt eller tjänst. Vi arbetat med flera e-handel kunder, samt har samarbetspartner inom betalleverantörer som Stripe, PayPal, Klarna, Marginalen bank för nämna några. Kontakta oss för en kostnadsfri hemsida prisförslag inför din nästa webbprojekt, vidareutveckling av din hemsida eller webbutik.