Framtidsvisioner och Förberedelser inför 2024 hos WP Media 

Framtidsvisioner och Forberedelser infor 2024 hos WP Media
Framtidsvisioner och Förberedelser inför 2024 hos WP Media  4

Vi hoppas att det nya året har börjat på bästa sätt för er alla. På WP Media är vi otroligt spända över vad 2024 har att erbjuda. Det är ett år fyllt av möjligheter och innovationer, och vi är redo att ta vår webbyrå till nya höjder. I det här inlägget vill vi dela med oss av våra visioner för 2024 och samtidigt ge er en inblick i några spännande förändringar som sker på WordPress.org. Dessutom kommer vi att diskutera hur våra kunder kan förbereda sig för det kommande året.

WP Medias Visioner för 2024

På WP Media strävar vi alltid efter att vara i framkant när det gäller webbutveckling och digital marknadsföring. För 2024 har vi satt upp några ambitiösa mål och visioner som kommer att vägleda oss genom året.

Exceptionell Kvalitet och Användarupplevelse

Vi kommer att fortsätta leverera webblösningar av högsta kvalitet och fokusera på att skapa enastående användarupplevelser. Det handlar inte bara om att bygga vackra webbplatser utan också att säkerställa att varje besökare får en meningsfull och positiv interaktion.

Framtidssäkra Lösningar

Med tekniken i ständig förändring är det viktigt att vara förberedd på framtiden. Vi kommer att fortsätta investera i att lära oss och implementera de senaste trenderna och teknologierna för att säkerställa att våra kunder alltid har det bästa.

Öka Digital Närvaro

Att ha en stark digital närvaro är avgörande i dagens digitala värld. Vi kommer att hjälpa våra kunder att stärka sin online närvaro genom strategisk marknadsföring, sökmotoroptimering och sociala medier.

Nya priser från och med 1 januari 2024

För att fortsätta erbjuda er en exceptionell upplevelse med oss, har vi uppdaterat våra priser. För er kära nuvarande kunder kommer prisändringarna träda i kraft först den 31 mars 2024. Det innebär att era nuvarande priser förblir oförändrade fram till dess. Vi är tacksamma för er lojalitet och förtroende.

Nya priser för WP® paketen:

1. WP® Mini – 690 kr/mån:

Detta är det perfekta alternativet för er som vill ha en smidig närvaro på webben till ett överkomligt pris.

2. WP® e-handel – 2290 kr/mån:

För er som driver e-handel eller planerar att göra det, erbjuder detta paket omfattande funktioner för att maximera er digitala närvaro och försäljning. Men det blir WP® e-handel ännu bättre – vi inkluderar även en koppling till Ahrefs för regelbunden SEO-utveckling på er webbplats, ett värde från 89€ i månaden. 

3. WP® Pro – 1390 kr/mån:

Detta paket fortsätter att leverera avancerade verktyg och funktioner till ett oförändrat pris. Vi uppskattar ert förtroende och vill fortsätta ge er bästa möjliga värde.

Nya förmåner för WP® Mini:

För att göra WP® Mini ännu mer lockande har vi inkluderat två nya förmåner som tidigare var exklusiva för WP® Pro:

1. Scanning av Brutna länkar på webbplatsen:

Vi förstår vikten av en stabil webbplats. Med den här funktionen kommer vi att övervaka och rapportera om eventuella brutna länkar, vilket hjälper till att säkerställa en smidig användarupplevelse.

2. SEO-ranking av keywords upp till 10 st:

Förbättra er synlighet online med vår nya SEO-rankingfunktion. Få månatliga rapporter om hur era valda nyckelord presterar och optimera er strategi för bättre resultat. Denna tjänst ingick i PRO paketet tidigare, men ingår nu även i MINI.

Vi är övertygade om att dessa förändringar kommer att förstärka ert engagemang hos oss och hjälpa er att uppnå era digitala mål. Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta vår support.

Nya Ting på WordPress.org 2024 – en snabb sammanfattning

Vad kommer ske på WordPress.org nu under 2024? Som ett första steg, låt oss gå igenom de preliminära planerna för vad WordPress-utvecklarna strävar efter att uppnå under 2024. Inför 2024 ser vi framväxten av flera trender:

1. Headless WordPress:

Ökad popularitet för att separera front-end och back-end, möjliggörande flexibilitet och snabbare användarupplevelser.

2. AI-integration:

Artificiell intelligens integreras alltmer för chatbots, innehållsskapande och personliga upplevelser.

3. Progressive Web Apps (PWAs):

Webbutvecklare fokuserar på snabba, offline-kapabla webbapplikationer för förbättrad användarupplevelse och SEO.

4. Tillgänglighet och Inklusivitet:

Ökat fokus på att skapa tillgängliga webbplatser för alla användare, med förväntade teman och plugins för detta ändamål.

5. Blockbaserade Teman:

Ökad användning av blockredigerare för att skapa komplexa sidlayouter utan anpassad kodning.

Förberedelser för 2024

För våra kunder och alla som är involverade i webbutveckling finns det några viktiga saker att tänka på för att vara redo för det kommande året:

1. Uppdatera och Säkra:

Se till att din WordPress-installation, teman och plugins är uppdaterade till de senaste versionerna. Detta säkerställer inte bara att du har tillgång till de senaste funktionerna utan också att din webbplats är säker från potentiella hot.

2. Utforska Full Site Editing:

Ta dig tid att utforska möjligheterna med full site editing. Detta kommer att ge dig större flexibilitet och kreativ frihet när det gäller att skapa och anpassa din webbplats.

3. Tänk Mobilanpassning:

Med mobilanvändningen i ständig ökning är det viktigt att se över och förbättra mobilanpassningen på din webbplats. Se till att din design är responsiv och ger en bra upplevelse oavsett enhet.

Du kan testa att använda verktyget pagespeed för och se om din webbplats klarar av Googles mobila test.

Avslutande Tankar

På WP Media ser vi fram emot ett spännande och framgångsrikt 2024. Vi är fast beslutna att fortsätta erbjuda högkvalitativa webblösningar och hjälpa våra kunder att nå sina digitala mål. Tillsammans med de nya möjligheterna på WordPress.org är framtiden ljus för alla som är engagerade i webbutveckling och digital marknadsföring.

Tack för att ni är en del av vår resa, och vi ser fram emot att skapa fantastiska webbplatser och digitala upplevelser tillsammans under 2024!

Om du har några frågor eller om det finns särskilda ämnen du vill att vi ska behandla i framtida blogginlägg, tveka inte att kontakta oss.

Hälsningar,

WP Media Teamet

Kategorier